7 Jun 2010

1st Cek Daripada Nuffnang ! Terima kasih Encik Nuffnang..


Hadiah misteri dari encik nuffnang untuk i. Ehehe.



I nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada encik nuffnang sebab cek yang beliau hantar telah selamat mendarat di rumah i beberapa hari lepas. Hehe. Alhamdullillah, walaupun tak banyak mana yang i dapat, takat bapa sen je macam gambo kat atas tu tulis teheee, tapi i tetap boleh shopping jugak banyak2. hohoho. Nahh encik nuffnang ! Terimalahh ciuman puaka niyang rapikk daripada i.. Muaahhxx! Hehehe



20 comments:

  1. tahniah. seronok kan, saya belum lagi cash out bila le nak tekan button tu

    ReplyDelete
  2. sharinginfoz : terima kasih :) tekan cepat2 leh kita shopping. ehehe

    ReplyDelete
  3. cool.. everyone is getting it.. i havent gotten mine =P

    ReplyDelete
  4. kenwoi : haha :) i'm sure u'll getting yours later on :D ehehe

    ReplyDelete
  5. aku ade share kan ngan duit tue???
    hahaha...
    ;)

    ReplyDelete
  6. meniti senja : hahaha. ada black n white tak kata hangg company share ? :P ehehe

    ReplyDelete
  7. Congrats dapat cheque! Teruskan lagi usaha.

    www.boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook