1 Jan 2011

Jom Photoshooooooooooooot ! :)

Assalamualaikum.


Dah lama rasanya i tak photoshoot bagai sume ni. Rasa jeless pulakks bila tengok ramai ada pic baru yang meletops2 kan kan. I pun nak jugak. Hehehe. Taknak kalah kauu ;p Haa, jom kat bawah ni i sajikan antara hasil photoshoot daripada FARIDISM PHOTOGRAPHY.


Photographer : FARIDISM PHOTOGRAPHY
Venue : Sungai Stesyen Dato' Keramat
Talent : EDAOLALA & AISA CAMELIA



Encik photographer kata muka i macam penyanyi nama Ely Mazlin tuuu dalam pic ni. Wohahaha T.T Terima kasih kepada encik bulu mata palsu. HAHAHA




Encik photographer yang suruh buat posing ni :D ehehe. Kamera Nikon D200 ni Amir yang punyaa. I cilokk kejap je :p hehe




Bulu mata kau nokss kalah mak hayamm meletopss u aollss HAHAHA




Elehhh, main pun ta geti ! HAHA




Hodohh gilaa akuhh ni. Baru perasan hodoh ! HAHAHA



Feeling yuna sekali sekala. Dah u jangan nak jeles ! HAHAHA. Nak gambo macam ni, jom guna khidmat FARIDISM PHOTOGRAPHY :D Sure tak nyesal ! :)



BAGET gilaaa korang ni duh ! Huhuhu :p



Muka i hitam dalam gambo ni. Tak suka tak suka T.T hihihi






SAYANG KORANG WOO! :D


Agak2 u berkenan dengan gamba2 hasil daripada FARIDISM PHOTOGRAPHY ni, u boleh email i untuk sebarang maklumat. Ataupun u boleh tekan SINI untuk terus ke website beliau :) Dan dan kalau nak tengok post2 lama i tentang FARIDISM PHOTOGRAPHY ni, u boleh tekan SINI :)

18 comments:

  1. wah...cantik nye gambarrr~~ :)

    ReplyDelete
  2. kamu cantek sayam !
    bulu palsu hawttt :)

    ReplyDelete
  3. asal muka aku gengster sangat weh? bahaha.

    ReplyDelete
  4. @Lyana tulaaa na aku ajak kau, ada hal pulak. zz hahaha

    ReplyDelete
  5. @ada mokhtar huhu. yaa too nice :) faridism photography was d best :)

    ReplyDelete
  6. @Ct Arina awww kembang meletops dah ni HAHAHA ;p

    ReplyDelete
  7. @lassiegewdix HAHAHAHA. bulu mata palsu penting tu kalau tak botakk je HAHAHA ;p

    ReplyDelete
  8. @Juaini Juliet Jamaludin kau memang gengster baru sedar ka ? HAHA ;p

    ReplyDelete
  9. @♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ yeke ? ;p kena ada bakat jugakk baru gamba boleh cun bro :)

    ReplyDelete
  10. besh2 . lwa2 sume pic u . . i likeee .

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook