25 May 2011

BLAZER KASUT MURAH !

Assalamualaikum.


Esok i ada presentation untuk presentation skill class. So, memang kena pakai formal la kan. Miss kata lagi bagus kalau ada blazer. Hmm, mana nak carik blazer ni. Tak suka laa blazer macam orang tua tu T_____________T Nak style2 sikit. Tak kira lah murah ke hapee. Tiba2 Farid ajak i shopping hari Ahad hari tu. I pun seronok nak join dia.



I ajak dia pergi Times Square sebab murah plus, i nak carik blazer pelik2 untuk pakai kadang2 je ;p hihi ( BELI MAHAL2 MEMBAZIR SEBAB JARANG PAKAI + i memang tak ada duit hahaha) I teringin sangat nak blazer yang ada kembong2 dekat bahu tu sebab i ada ternampak kawan i pakai haritu. Carik punya carik last2 jumpa laa jugak ala2 blazer kembong2 bahu tu ^.^ Murah gilaa. HUHUHU




FARID PILIHKAN ^.^ bagus jugak taste dia kann ;p hihi



See, kembung bahu macam yang i nak ^.^

Awww, suka gilaa ! ( kompom pakai sekali dua je ) HOHO



Lepastu, jalan punya jalan terjumpa pulak kasut jual MURAH GILAA WE !! hahaha. Kaler kelabu sama macam blazer. RM15 je, so beli jelaaaaaaaaaaa :p Well, kata perempuan kan nampak benda murah suma dia nak hahaha ;pp




DESIGN YANG PELIK T___________T




Last2, I je shopping, Farid pulak tak jadi shopping sebab dia merajuk. HAHAH. Dia merajuk sebab apa dia nak beli sume i cakap tak lawoo ;p hihi. JAHAT GILA I NI (Baru persan) :pp Ehh, btw, FARIDISM PHOTOGRAPHY punya belog template dah tukar. JOM USHA ! tekan SINI :) Okey boiiii !!



Pssstt :// SHOPPING paling murah dekat dunia adalah di TIMES SQUARE, percayalahhh HAHAHA. Agak2 pokai tapi nak shopping, p jelaa TS. Memang berbaloi2 ^.^


9 comments:

  1. kasut tuh cantek! dh la murah!! kalo i dh rembat 3 terus!! bru 45 ;)

    ReplyDelete
  2. hehe betul2 dekat TS murah2..everytime turun kl mesti akan ke TS..

    ReplyDelete
  3. @dak eina hahahah time tu i sengkek. i amek 1 pun nak pk 10 kali kot hahahaa

    ReplyDelete
  4. @cik aiLebiu ts syurga nak beli baju murah2 kan hehehe

    ReplyDelete
  5. @CIK FERRA AWW sesangat sangat pelik kot hahaha :D

    ReplyDelete
  6. Beri Laluan

    Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook