5 May 2010

HDR PHOTO jadikan wajah anda kelihatan seperti watak kartun 3D ! WOW!


HDR image bermaksud High Dinamic Range yang menjadikan image yang disnap oleh u diedit dan kelihatan seolah2 seperti watak kartun 3D. Tak percaya apa yang i katakan dan nak tahu apa itu HDR ? Jom lihat hasil kerja photographer ini. Sila tekan SINI untuk ke page beliau.






Seperti kartun kan ? I suka sangat. huhu






Kelihatan seperti watak kartun di dalam TV






Gambar yang paling i suka sangat. Nampak seperti 3D kan ?







Okey now u dah tahu dah apa itu HDR ? Baguss. Ehehe. Kepada sesiapa yang nak belajar dan try edit photo yang u dah sedia ada untuk nampak macam pic cun di atas tu, u boleh tekan di SINI. Entry ini ada mengajar u macam mana nak buat HDR imej ni. So, apa tunggu lagi, jom try ! huhu




14 comments:

  1. hasil yang sangat menarik ..hehehe...

    ReplyDelete
  2. ed : ye sangat menarik tertarik kau memang da bomb kan :D eheheh

    ReplyDelete
  3. =.='' gambar hdr b punya tu klakar

    ReplyDelete
  4. aik kelaka napa sayang ? uhuhu

    ReplyDelete
  5. yunk!yunk!yunk! bila nak shoot i? i nk wat couple shoot lah :D

    ReplyDelete
  6. eny : bila u free yang nak buat n bila u nak buat ? if my bf okey n free then ok je :) eehehhe

    ReplyDelete
  7. meniti senja : terima kasih :)

    ReplyDelete
  8. sasha : pic apa u nak bf i buatkan ? nanti i tanya dia ok :) kalau dia free untuk buatkan pic u taw :)

    ReplyDelete
  9. colourful life : thanks beb :) i pun sukaa. eheheh

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook