19 May 2010

Special Offer For Photoshoot Wedding




Heloo semua. I ada berita gumbira untuk sesiapa yang nak berkahwin tapi masih belum dapat cari lagi photographer untuk majlis bersejarah u guys. Sebenarnya, i dan Encik Farid ada buat bisness untuk photoshoot package. Pelbagai package dan photoshoot yang u boleh pilih. Daripada photoshoot potrait, couples, community, family sehinggalah ke photoshoot wedding kami tawarkan.




Tujuan i hari ni adalah untuk perkenalkan wedding package, so maklumat adalah seperti dibawah :







Untuk tengok hasil kerja dan pelbagai lagi daripada photographer kami, u boleh tekan SINI. Untuk contact kami pulak, u boleh tengok pamplete kat atas semua dah lengkap. Huhu. Walaupun kami masih baru lagi dalam arena bisness photography ni, tapi kami janji kami akan sentiasa berikan yang terbaik untuk customer kami.






P/s : Pamplete tentang package lain akan i post dalam entry lain. Dan, gambar untuk contoh wedding shoot nanti akan kami tunjukkan kat u pada awal bulan 7 sebab kami baru dapat 1st customer untuk wedding shoot ni pada awal bulan 7 ni. Huhu. Doakan kami !



10 comments:

  1. is there any other discount for blogger's fren dear??? :P

    ReplyDelete
  2. Not bad...will recommend to my friend XD

    ReplyDelete
  3. hehe..
    nak kawen bila pun xtaw lagi..hihi

    ReplyDelete
  4. farid haron : apa senyum2 ? eheh :D

    ReplyDelete
  5. mysarah : hahaha. sure ada :) y u nak kawen ke yang ? uhuhu :D

    ReplyDelete
  6. meniti senja : hahaha. free bukan bisness namanya beb -__________- haahhaha

    ReplyDelete
  7. feeq : thanks feeq :) appreciate ur help ! hehhe

    ReplyDelete
  8. colouful life : takpee tak ur time nak kawen janji jangan lupa amek kami as ur photographer soon okey :D hehehe

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook