14 Aug 2010

Hari Ini Hari Jadi Saya :)


Assalamualaikum.


Sempena hari jadi i hari ni, i ada sepatah dua kata erkk macam VIP pulak an hahaha. Sila baca ;


Alhamdulillah. 14 Ogos 2010 i dah genap 19 tahun. Fuhh, sangat cepat masa berlalu dan makin tua la i nampaknya. Tak lama lagi nak menginjak ke alam dewasa. Tak dapat i bayangkan semua ni akan berlalu dengan pantas.. Alhamdulillah, ramai yang wish birthday kat i dan i sangat sangat terharu. Kepada kawan2 yang dikasihi, terima kasih atas ucapan dan doa anda semua. Kepada semua yang istimewa dihati i, terima kasih atas ucapan, hadiah dan bimbingan. Sayang anda semua sampai bila2 ! :)

22 comments:

  1. i love your blog birthday girl :) - Memey

    ReplyDelete
  2. @Anonymous thanks memey sayang :) i love you ! :)

    ReplyDelete
  3. babe, birthday kita tak jauh. apa kata next year kita celeb sama sama nak? hee. happy birthday nok. kita sama sama dah tua. semoga Allah panjangkan umur kau yangg. :)

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday =)

    ReplyDelete
  5. @Juaini Jamaludin aku tadahal je :) huhu. tuhla pasal dekat je kan beb :) amin. u too ok ju :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari jadi n selamat berpuasa..=)





    latest entry Main Bowling Di Bulan Puasa

    ReplyDelete
  7. happy birthday syg!
    hope u happy always
    =)

    ReplyDelete
  8. @ZACK ENTRY thanks for d wish :) selamat berpuasa juga :)

    ReplyDelete
  9. @nurulfaridah amin. thanks for d wish :) n u too ok :)

    ReplyDelete
  10. eppi belated birthday beb!! semoge u murah rezeki. dan cepat kawen. ahaha.

    ReplyDelete
  11. @0sh!Nz d' sen0r!ta thanks beb :D hahaa. kawen ? taknakkk lagi lama lagi huhu :)

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook