19 Aug 2010

Kepada Pencinta Kucing Sila Tengok ! :D

Assalamualaikum.


Kepada semua pencinta kucing i nak share kat u satu video kucing yang comel. hahaha. Jom tengok aksi anak kucing comel ni. Sure u gelak terbahak2 :D





Comelkan ? Kalau laa i dapat ajar kucing i buat aksi macam ni, alahaiii tak tido malam i alamatnya. hahaha. I nak mintak tips laa dari pemilik kucing ni macam mana dia ajar kucing dia wat terkejut camtu. huhu



13 comments:

  1. ha'ah la...cutenye...hehehe...suka tgk.. :)


    jom ke APA KATA HATI pulak,
    OH SCARY..!!!

    ReplyDelete
  2. kila suka gila kucing.comelnya kucing tu +_______+

    ReplyDelete
  3. COMEL..suke kucing tp xboleh nak bela...haisyhh

    ReplyDelete
  4. cikuuuu cakkkk!
    hahaha
    pandai betul kucing tu!
    raawwrrrr

    ReplyDelete
  5. @nabilah_2908 hihi. tuhla comel betol. haihh geram tgok oh ! :D

    ReplyDelete
  6. @kata kila haa tahu takpe comel gilaaa kot T___T rasa nak culikk je bawak balik rumah hahaha

    ReplyDelete
  7. @kata kila haa tahu takpe comel gilaaa kot T___T rasa nak culikk je bawak balik rumah hahaha

    ReplyDelete
  8. @bidadarihijau kenapa tak boleh bela dear > haishhh rugi laa camtu yangg. best tau bela kucing dapat gedik2 dengan kucing tu hehe

    ReplyDelete
  9. comel giler kan?
    geram tengok kucing tu.
    ade gak video try buat camni tapi die buat kat anjing, tapi anjing tu takde perasaan.
    hahahaha

    ReplyDelete
  10. comel gila nak mampus!
    ahahaha
    penah buat kat anak kucing ai
    JADI kot!
    hahaha

    cume x amek video je :D

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook