30 Apr 2011

Header Baru Setelah Sekian Lama :D hehehe

Assalamualaikum.


Lama i tak edit belog ni kan. Fuhh, at last. Siap la jugak sikit :D ada banyak lagi nak kena buat. hohoho. Itupun kalau rajin. Okey tak header kali ni ? I hentam je. Wahahha. I jadi rajin pun sebab kakak i baru download masuk software baru dekat laptop i ni untuk buat header. So tengah rajin i pun buatlah sampai banyak gilaa header i pergi edit sana sini. Poning kepalo nak pilih mana. HAHAHAH








I cuma tukar header je. Yang kaler background tu i buat gradient kaler. Guna tool gradient. Then i besarkan width belog i supaya next time i boleh upload gambo besar2 takyah dah nak oter2. Penat kot.


Okey kali ni i belajar dekat belog AILYL ROZANNA yang cute tu ttg kaler gradient :) Dan dan yang menu bar tu i dapat dari HUDA LUNA :) U guys boleh try masuk tutorial dorang. Memang best !! :) Huhuhu


10 comments:

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook