30 Apr 2011

Apabila kucing berphotoshoot, beginilah hasilnya...

Assalamualaikum.


Siapa kata manusia je boleh gedik2 photoshoot ? Kucing pun boleh okey ^.^ Kucing i ni nama dia Abu singkatan dari nama KELABU . I jaga daripada dia baby sampai sekarang. Dia lahir dekat dalam almari baju i. Geram betol ! huhu :) Tapi takpe i tetap sayang gilaa kat abu ^.^ Muahhx!







Tak banyak gambar kitaorang dapat snap sebabnya Abu banyak ragam. Dia mengamuk2 sebab ada bunyik orang potong rumput. Kucing kan telinga dia sensitip sikit T___T Dapat snap sikit gambar je. Tapi takpe, jom tengok video kat bawah ! Comel gilaaa ^.^ huhuhu




Nak tengok gambar2 yang kitaorang snap, tekan SINI. Credit to FARIDISM PHOTOGRAPHY :D dan ni facebook ABU kot2 u berkenan nak jadikan dia menantu hahaha ! ^.^




22 comments:

  1. abu? comey namanya.. abu pom comey... hihi

    ReplyDelete
  2. @trigyy hehehe abu memang comey macam teddy bear :D hehehehe

    ReplyDelete
  3. argh!! manja nya abu dlm video tuh! geram tengok...grrrr

    ReplyDelete
  4. @Wanimemang pun abu sangat manja :) hehehe

    ReplyDelete
  5. comelnye kucen tu!rase nak rompak je malam ni..hahaha..=)

    ReplyDelete
  6. hai si cantik, saya singgah belog anda :)

    ReplyDelete
  7. @Pembawa_Wacana tau takpe :D ehehe model sambilan :D

    ReplyDelete
  8. hensem lah abu ni, nak kawen dgn anak buah saya tak, namanya chacha :DDD

    ReplyDelete
  9. comel lah abu.. singkatan kelabu rupanya,
    kucing saya nama abu singkatan utk gebu ;)

    ReplyDelete
  10. @enyheartsdiamond boleh je eny abu pun tgah single skg ni wahahha ;p

    ReplyDelete
  11. @Amirrah Zawani aloloo comel gilaa nama gebu hihi mesti dia gebu2 kan :D

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook