3 Jun 2011

GAMBIT SAIFULLAH haritu video GHAIRAH sekarang MENCAROT pulak !

Assalamualaikum.






Haritu kecoh2 pasal video yang Gambit Saifullah yang ada adegan ghairah ni T___T I taknak cakap banyak pasal video tu sebabnya u boleh search kat google sendiri apa pendapat orang tentang video tuu. Takpun u tengok sendiri video ni. Sumpah tak macam Malay langsung. Hancusss ! Tapi, diingatkan sila tutup mata kalau nak tengok video tu. Erkkk T___T cam mana nak tengok camtu :p





Itu okey lagii kan pasal video tu dah cool sikit. Pastu tiba2 mamat ni tak pasal2 mengamuk tadi. Kalau mengamuk dekat diri sendiri ke kawan takpe, ni paling best dia mengamuk siap tulis BLOGGER!! Gambit woii, i rasa u ni carik nahas duh T___T U tengoklah nanti, sure sume blogger tulis buruk pasal u. SIGH ! Bukan nak mengaku silap, marah2 orang pulak. Tah pape T___T MENCAROT tak pasal lagi tuu. Artis laaaaa sangat kan. Puiiii!



Psst : U NI AGAMA APA YA siap video ala2 barat dengan status a&*%&hole middle finger bagai ? ok boi !


20 comments:

  1. darah muda terlebih sgt la tu.pastu nt masuk melodi mintak maaf..blerghhh

    ReplyDelete
  2. video dah lawa. tapi still blur knp video ni nampak NOOB SANGAT ? maybe sbb director die kot. for (gambit noob) take my middle finger o0o ! mencemarkan industri la weyh !

    ReplyDelete
  3. sekarang i tak suke dah dengan ShahzJaszle!!!
    AYOOO,KECIWAAAA HABIS !

    ReplyDelete
  4. DLM VIDEO NUHH BKN GAMBIT KAN?

    ReplyDelete
  5. video macam ajar org buat seks..urghhhh.

    entah pape la kan dorang nih...huhu

    ReplyDelete
  6. korang ni duk ngate je kat artis, pastu bila abpbh korang jugak yg undi. get life la dude. hal orang, dosa die, kite jgn masuk campur. ni duk hebah2 cerite duk jaja cerita orang akan pandang bloggers ni narrow minded. nak kutuk je kerja. -peace-

    ReplyDelete
  7. @LisaLisut muda ke kak masalahnya ? HAHAHA :P

    ReplyDelete
  8. @Fykatulaaa choi habis T___T aduyao

    ReplyDelete
  9. @Farid Haron tulaaa. haihhh suka2 hati dia je nak tulis status camtu T.T

    ReplyDelete
  10. @jackieKOH tulaa kantoi da perangai sebenar dia. huhu

    ReplyDelete
  11. @''bidadariSIDIA'' huhu u suka dia ke yang ? chill la k :) banyak lagi artis elok yang kita leh minat heheh

    ReplyDelete
  12. @Yuyu Musatulaa kan. taktau cam mana video ni leh lepas T_T

    ReplyDelete
  13. @Anonymous memang tak masuk campur n tak pernah tulis pasal dia pun. tulis pun bilaa dia start kutuk bloggers. Sure laa sume bloggers pun marah. ehh i tak pernah dalam hidup nak vote2 artis bagai ni ehh. u maybe laa kot anon pernah undi. but not me T___T tak minat pun. PEACE :D

    ReplyDelete
  14. @♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ tulaa T___T tah pape tah mencarot2 camtu haihh

    ReplyDelete
  15. he's butthurt ! ahahahhaa.
    dia pandai cakap org narrow minded, padahal dia yang narrow minded takleh nak terima apa komen org psl VC tu.

    ReplyDelete
  16. @Ery Farieha dats y laa lepastu kata orang anjing laa apalah. tag pape T.T

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook