16 Dec 2010

Kenal Cik Epal & Irine Nadia Marcello tak ?

Assalamualaikum.





Kalau u seorang blogger memang boleh dikatakan u kamponkk kalau tak tau sapa dorang ni. HAHA. JOKE. Sebabnya dorang ni blogger famous okey :) Follower beribu2. Komen beratus2. Duit nuffnang pun beribu2. Jangan main2 wooo. Tadi CIK EPAL komen entry i. Kali kedua dah dia komen. Memang otai laa cik epal sebab dia tak sombong yelaa sebab sanggup komen kat belog picisan cam belog i ni kan :) Hehehee, love u laa cik epal gonjeng ! :D



Dalam entry INI

Dalam entry INI





Dulu i tak pernah kenal irine siapa. Memang i kampong la dulu. Sekarang dah bandar sikit kot. Errkk.. T___T I kenal irine pun lepas dia komen entry i macam dalam gambar bawah ni. Then i bukak belog dia baru i tahu dia ni salah satu blogger famous. Hohoho. Dia pun tak sombong dan sangat cantikk ! :)

Dalam entry INI


THANKS sebab sudi singgah dan komen wahai awek2 cun sekalian ! :) Dan u guyss jugakkk ! Muahhhhxx!! :'*


16 comments:

  1. OOO tak kenal diorang kiranya kampung ye..
    Saya kampung tapi kenal gak diorang.. diorang pun mungkin penah dengar nama Zool ..

    ReplyDelete
  2. yup
    diorg pn pnh gak singgah komen kat blog picisan i

    hehe
    bangga la jugak
    yela
    blogger femes msuk blog kita



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  3. irene tak pernah masuk lagi
    cikepal banyak kali jugak masuk

    ;)

    ReplyDelete
  4. haha.. mmg Cik Epal tak sombong.. macam komen2 kat atas, blog Zafirah pon die penah komen.. :)
    btw Eda, u r tagged :)
    www.superzafirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. wow.. aku mengharap hanis zalikha komen kt blog aku.. :P

    ReplyDelete
  6. oh my.. mereka mmg femes n sgt cantik! ~_^

    ReplyDelete
  7. @zoolsebabnya anda zoolkampung yang femes :D ehehhehe. i pun kenal ok zoolkampung hehehee

    ReplyDelete
  8. @Admiral Hafiz betol2 :) sangat terharu sampai air mata meleleh2 hahahahah :')

    ReplyDelete
  9. @Ery Farieha cikepal gonjeng memang rajin gilaa kan masuk belog orang :)

    ReplyDelete
  10. @♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ betol2 :) sangat rendah diri walaupun dorang ngetop habis :)

    ReplyDelete
  11. @Ct Arina sangat cantek ! nak jadi macam dorang kan kan :D hehehe

    ReplyDelete
  12. waaa terharu ada entri ini. thanks! =)

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook