20 Mar 2010

Birthday Present From Me To Him

Rabu lepas birtday Farid. Sebagai seorang gf yang mithali gituu i semestinyalah bagi dia hadiah kan. Lagi2 di hari bersejarah beliau. hehe. Pada awalnya, planning i nak beli couple watch dari adidas. I suka gila jam tu dan memang dah nak beli dah. Jam yang i katakan tu adalah jam kat bawah ni..




I suka jam simple2 macam ni. hehehe




Tapi, di saat akhir i ubah pulak mind i. Tiba2 rasa nak belikan encik farid kasut sebab dia dok cakap kat i tak ada kasut tak ada kasut. So, dalam hati i, haa belikan kasut pun oryte gak tuh. Sebab kalau jam tu, rasa macam simple sangat la sure dia tak berapa nak suka kan. hehe. Yela, lelaki dengan pompuan kan test lain. So, i belikan dia kasut daripada wazup macam kat bawah ni..










Click untuk kepuasan impak maksima. hehe





Encik F suka putih, so i pilih lah putih. Dan dia juga suka main bola keranjang. So, dah alang2 kat belakag kasut tu ada orang tengah main bola tuh kira extra la tuh untuk dia suka. hehe. So, amacam ? Okey tak hadiah yang i kasi ni ? Hee. Simple, tapi asalkan dia boleh pakai dan ikhlas dari i. heee




21 comments:

  1. nice nya present u tuh...
    jeles lakz nengok..
    heheheh....

    ReplyDelete
  2. adreynieelisya : haha :) biasa2 je la yang :)

    ReplyDelete
  3. wah untungnya dapat kasut..hehe

    ReplyDelete
  4. si para2 : haha. untung ke ? ecehh. baguslah camtuh. hehee

    ReplyDelete
  5. canteq n smart. i loikeee ;)

    ReplyDelete
  6. seronok jgk kalau ade gf kn..
    mesti terharu hbs..hehehe

    ReplyDelete
  7. sara : thanks sara :) haha. tuhla i pun suka kasut tu. haha

    ReplyDelete
  8. shafie : yelaa so cepat2 la ada gf ok ! hehe :D

    ReplyDelete
  9. perfect present. bday i nanti bg la present jgk hihihihi :P

    ReplyDelete
  10. hudhud : haha. bila bfday u ? :)

    ReplyDelete
  11. aku nak kasut mcm tu gak
    bulan 7 bg aku okie :)
    ahakz

    ko bg farid kasut
    aku bg ko award
    usha blog aku

    ReplyDelete
  12. meniti senja : haha. kan dah kata awek mithali ni :P

    ReplyDelete
  13. mell : oi ko jantan ke betino nak kasot camtuh ? tak ke kelaka kau pakai ? hahaha :D dah usha da. thanks ! hehe

    ReplyDelete
  14. thanks sayang :) love u so much la!

    ReplyDelete
  15. farid : apa u nak malu ? ciom kang :p love u too soo much sayang :)

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook