17 Mar 2010

Happy Birthday My Hero



"Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to sayang
Happy birthday to you.."



"Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan Farid Haron
Allah selamatkan kamu.. "





Today, 17 March 2010 is my hero's 19th birthday. Jadi, i nak wish kat mucuk mucuk i ni selamat ulang tahun sayanggg... huhu. Waa, nampaknya semakin tua beliau. Bagus lagi tua cepat lagi bagus boleh habis belajar cepat then kawen cepat2. Tettt! hahahaha. Sangat kegatalan. Fuhh..




Nota i untuk si jantung hati i ni ; Baby doakan semoga sayang dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, sentiasa gembira selalu, sukses dalam kehidupan dan sentiasa sehat wal-afiat. Hadiah ? Wa ! Ada lah rahsia. hehehe. B nak wish selamat harijadi dan semoga sayang2 B selalu okey. I Love U la my jantung hati. HOLLAND! huhu




p/s : I bukan seorang yang jiwang. hee. I try upload lagu imran ajmain selamat ulang tahun sayang tu konon nak baget jiwang tapi tapi entah apa masalahh pulak la lappy i ni ngak bisa diupload lagunyaa, aduhai. sob sob..





20 comments:

  1. ha.. cepat kawen. pe tunggu lagi. hehe. jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama, die di sambar orang. ewwaahhh~~

    ReplyDelete
  2. :P thanks bie! love u infinity!

    ReplyDelete
  3. happy bday to him.tak salah nk jiwang sikit :P

    ReplyDelete
  4. amboi.. sjak bila pandai gatai2 neh..?? hahaha..

    okie.. wish happy buffday ugak untuk dier..
    ' mudah2an panjang umur dan murah rezeki okie.. ' and happy, sihat selalu.. :)

    ReplyDelete
  5. yo abang ipar! happy birthday! (: haha. terlambat wish sbb tak tahu tarikh sebenar lahirnya. haha. :D semoga cepat cepat le kawen dengan mak cik pot pet ni. :D

    ReplyDelete
  6. nak wish eppy besday to him gaks..

    (^_^)

    ReplyDelete
  7. oshinz : haha. i gurau jela nak kawen lama g yang :) nak phd dulu. hehehe

    ReplyDelete
  8. farid : love u too sayang :)

    ReplyDelete
  9. meniti senja : terima kasih :)

    ReplyDelete
  10. sasha : okey sasha :) haha. waa tapi i ta geti woo :P u aja sikit la. hehe

    ReplyDelete
  11. kak wati : okey kak thanks ! :)

    ReplyDelete
  12. eny : okey eny sayang thanks taw ! :)

    ReplyDelete
  13. ju : thanks darla :) wee aku kawen lama lagi a :p hahaha

    ReplyDelete
  14. anums : okey anums :) terima kasih ye :)

    ReplyDelete
  15. errr berday dia sama la dgn berday blog saya..opsss kebetulan jer tu..hehe

    hpy bday....

    ReplyDelete
  16. muka die mcm aizat sket2.haha. epi besday to him~

    ReplyDelete
  17. si para2 : haha :) waa bestnya ! sama tuh, jeles ni jeles. haha

    ReplyDelete
  18. tak ade perasaan : hahaa. taw tape dan sore dia juga sama macam aizat. maksud i bile dia nyanyi :)

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook