23 Mar 2010

Gengblogger Bermasalah


Klik untuk kepuasan impak maksima




I rasa bukan i je tahu pasti u semua dah sedia maklum sejak semalam gengblogger tak boleh diakses masuk. Haih. Hal ini bukan saja telah mententionkan i sebab i gerenti u pun sure tention sama sebab tak boleh nak berPING pong di gengblogger buat masa ni. Haihh..





Oh please la kepada yang mempunyai hasad dengki dengan menghack page gengblogger segera bertaubat ye sebelum dosa anda semakin bertambah2 sebab telah menjatuhkan periok nasi dan juga traffic kitaorang. I dapat u memang i masukkan u dalam penjara dan i akan jatuhkan hukuman makan taik seumur hidup. Padan muka u ! eeee! Kejap kejap...






Nah ! Tahi hitam logamm ni khas untuk u si pendengki ! wekk ! Hehe




16 comments:

  1. GB demam...
    demam suam kate nye doktor.
    haha.
    bengang tol.

    ReplyDelete
  2. a'ah..siot je dah bape kali kena godam. semalam rasanya kejap je kot..hari ni pula yg lambat nk fixed.

    ReplyDelete
  3. arief : haha. aik GB pun boleh demam ke ? then apa kata u kasi panadol bia dia cepat semboh :p hee

    ReplyDelete
  4. meniti senja : hahaa. tuhla pasal khas untuk orang yang dengki kat GB tuh. hahaha :D menyelerakan an ? gahahah

    ReplyDelete
  5. cik ailebiu : tuhla pasal harini lambat sesangat2. nak 1day dah kan. haihh

    ReplyDelete
  6. kreatif tol taik pusing tu...
    macam GB yang tengah pusing2 gak...

    ReplyDelete
  7. owh...igtkn sy srg je xleh access,...upenyer sume anggota gengblogger x leh access masuk..hee...pastu napew kat belog sy pun ade gak mintak user pswd...adakah blog sy juge akan di hack same?...adei..

    ReplyDelete
  8. syafiq : yup sangat kreatif sampai da macam coklat ice cream da tengokk. whahaha

    ReplyDelete
  9. ema : nola dear :) semua kena juga. i pun kena gak pasal password tu. but dunt worry i dengar nanti ok balik. hehe ;D

    ReplyDelete
  10. embun : haa tahu takpe. pelik bin benar betol. ish tahu siapa yang buat siap aa..

    ReplyDelete
  11. eny : saya lagi tention awakkk =.=' hahaa ;p

    ReplyDelete
  12. euwww!!asal kotor je taik tu?ade ke taik bersih?hahhaa..

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook