20 Mar 2010

My Favourite Surfing Spot



Kehidupan i bagaikan tak sempurna tanpa adanya kemudahan internet. Walau penat macam mana pun i, dalam sehari memang tak lengkap hidup i rasa kalau i tak melayari internet untuk berbelog, facebook dan segala macam lagi. Bagi i macam mana pentingnya air untuk life kita macam tuh juga pentingnya internet untuk kita mengenali dunia era ini. Fuhh. Ayat jiwang karat sudah. hehe



I selalu online menggunakan lappy i sendiri hasil i beli pakai duit i. Dan komputer di depan selalunya ayah dan family i akan pakai untuk kegunaan dorang. I rasa komputer tu bukanlah komputer gagah namanya sekira tak ada internet. Sebenarnya baru beberapa tahun i guna lappy ni. I selalu online dekat dalam bilik i. Pergh ! Memang port favorite i laa untuk online. Baring2 sambil online memang sangat seronok.



Port kesukaan i ni ! hehe





Dan i selalu akses internet kat rumah je. Sebab apa kat rumah ? Sebabnya kat rumah i je ada internet means, i tak ada broadband okey untuk di bawa ke mana-mana. So, i merasakan masalah ini sangat melecehkan hidup i. Oleh sebab itu, i rasa macam nak pakai broadband je untuk memudahkan I melayari internet di mana2 je menggunakan lappy I ni. Bila dah pakai, tak perlulah sampai nak tunggu rumah baru nak online kan. Pakwe tengah drive kat sebelah pun dalam kereta I boleh online kalau ada broadband, cuma I perlu cucuk2 je. Bukan susah. Hahaha



Dan broadband yang menjadi pilihan I adalah portable modem WIGGY keluaran terbaharu P1 W1MAX. Tersangatlah cool portable modem ni. I cakap bukan sebarang cakap okey. I bawa sekali bukti. U tengok bawah !





Naaahh ! Amacam ? Sekarang u dapat lihat kan betapa cool dan menariknya body mr portable modem wiggy P1 W1MAX ni ? Sememangnya, tersangatlah cool dan stylonya u sekiranya u online menggunakan encik hitam hensem ni. Ya allah, tak sabar rasanya I nak guna encik hitam ini.



Bukan sahaja cool dan cantik menawan body beliau, malahan pakej yang ditawarkan oleh P1 W1MAX ini juga tersangat sangatlah menarik tertarik kau memang d BOMB! U all sememangnya boleh memilih sama ada melanggan 'postpaid' dengan bayaran serendah RM69.00 sebulan atau prepaid' yang boleh ditop-up RM20 untuk kegunaan selama 7 hari tuh beb. Kan berbaloi baloi tu ! Haa ! Apa lagi potong potong !! ehhh.. Mengarot apa ni. Hehehe



Apa-apa pun untuk kamu semua yang rasa2 nak jadi seperti I untuk melanggan encik hitam ini, boleh lah melayari website : http://www.p1.com.my/





NOTE : Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS !




8 comments:

  1. sempat lagi ke haa nak post entry ni?

    ReplyDelete
  2. meniti senja : yela :) haha. internet wajib kena ada ok ! hahha :D

    ReplyDelete
  3. sendra : i tak tahu, i main join je. hahaha :D

    ReplyDelete
  4. Zaman sekarang.. xde internet xleh hidup..

    ReplyDelete
  5. chaon : tahu takpe :) susah idup woo. haha

    ReplyDelete
  6. meniti senja : hehe. taw tape :p

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook