19 Jul 2010

Family Day itu Hari Keluarga :D

Assalamualaikum.


Semalam, hari sabtu, i ikut keluarga Encik Farid untuk sambutan keluarga di office abah. Fuhh, agak jauh jugak tempat dia dan dan kami sempat tertidur lagi dalam kereta woo secara berjemaah. hahaha. Dari pagi sampai malam baru sampai rumah.. Hari yang sangat memenatkan tapi sangat seronok dan enjoy. Huhu.



Mama & abah dengan posing masing2 sambil tunggu ikan makan umpan.. Hehehe


Acara memancing dimulakann ! Jeng Jeng Jengg ! Yeaaa..


Kami geng gorgess ! Wink wink T__T GURAU ok ! heee



Ehh ehh! Itu bukan Taiiik lembu tapi roti untuk ikan okey ! :D hehee


Khas untuk anda, gambar penuhh kegedikan T__T haha



Minta maap ye kawan2 sebab cuma gambar i je banyakk. Haihh. I agak musykil sebenarnyaa kenapa encik farid tak masukkan gambar beliau dengan Yop. Haihh. Disebabkan dia tak masukkan, so i dapat masukkan gambar2 ni jela. Tapi takpee yang penting gambar i ada. Hihihi T___T


Apa2 pun, yang bestnyaa kami dapat hamper untuk cabutan bertuahh ! yeaa ! :) Dannn seronok lagi kami dapat makan banyak2. Wahahhaa. I suka makan.. Ehh silap ! Kami geng suka makan. Dok makan makan makan. Okey cukup 3kali perkataan MAKAN. hehe. Terima kasih mama abah yop farid sebab ajak eda ! :) Memang best sangat sangat laa.. Love you guys < 3

2 comments:

  1. wahh happy family nih

    <3 <3

    ReplyDelete
  2. @kk hahaha :) thanks kilaa :) biasa jelaa beb :)

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook