15 Jul 2010

Header Baru Macam Tom Tom BAK ! haha



I jeles bila tengok ramai ada transparent header yang cute2. So, semalam i cuba2 try buat. I godek google cari sana sini. haha. Memang tak ada kerja. Sampai pukul 6pagi woo.. Fuhhh, dari satu ke satu i tukar macam kat bawah ni haa, segala binatang badak kucing dinasour sume kalau boleh i nak angkut masuk.. heheheee



Header Pertama yang agak KOSONG macam tak best je, tuka lagi..



Header keDUA binatang PINK pakai bunga macam tak cool je tuka lagi..



Header keTIGA serabot benor dengan ayat2 cinta kat bawah tu. Siapa ada badak lagi dengan binatang pink. Arghhh, TUKAR..



Header SEKARANG YANG I PAKAI, haa cun sikit badak tu digantikan dengan minah kat atas tu. Hahaha




So, amacam ? Ada macam TOM TOM YAM tak ? Hahaha. I pun perasan wee macam belog kanak2.. T____T Tapi tapi, takpelaa janji jambu gituu. Heee. Sekian :)



22 comments:

  1. ahha! comel jah! suka pink ouh :)

    ReplyDelete
  2. comel... i like rainbow ;)

    ReplyDelete
  3. macam mana nak dapat gajah ke badak tu apasal dia comel?

    ReplyDelete
  4. @zaza I pun suka rainbow ! Yeayyy boleh geng huhu :)

    ReplyDelete
  5. @Liyanaa. hahaa. tuhla comel kan dia ? I kutip kat pakcik google semalam :D hihi

    ReplyDelete
  6. babeee, macam mana u buat wowziop widget tu???
    btw, template baru sangat cun ! :D

    ReplyDelete
  7. @hudhud haha. thanks huda :) wowzio tu i amek dari website dia la. i try google search macam mana nak dapat widget tu sebab dia kena buat karangan laa apala susah tol. huhu.

    ReplyDelete
  8. halemak! lu punya blog bnyk cute lah weh. aku jeles. tak apa, tggu aku ada masa. aku kasi upgrade blog aku pulak! haha.

    ReplyDelete
  9. @Juaini Jamaludin UPGRADE ju ! Jangan tak upgrade ! hihi :D

    ReplyDelete
  10. @Shari Terima kasih :) tak comel tapi comot je header ni. haha

    ReplyDelete
  11. @ken haha. tahu takpe :) kan i dah kata macam tom tom bak :D hihi

    ReplyDelete
  12. sayanggg.. header u lawa! i jeles! :D

    ReplyDelete
  13. @enyheartsdiamond hahaha. thanks erny :) No need jealous laa sebab tak lawa pun cam tom tom bak je. hihi

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook