21 Jul 2010

Nuffnang Tak Merajuk Lah !



Assalamualaikum.


Sebelum ni i ada pernah buat entry pasal METERED EARNING i yang berlambak tapi i jarang belogwalking. Selepas semua buffered earning i dah jadi metered, i ingatkan nuffnang merajuk dengan i taknak kasi dah BE lepas i dok godekk page Nuffnang i tak dapat BE. Tapi tadi cek i dapat 4 la ! Yess ! hahahah :) Alhamdulillah. I love u Mr. NUFFNANG Hensem ! Janji i takkan melupakan u seperti dulu T__T Jangan merajuk2 lagi yaa.. heee



18 comments:

  1. Wah... tahniah 2x.

    Sy cuma dpt 2 BE aje. Apa2 pun Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  2. @oktant ya :) alhamdulillah :) takpe nanti sure akan bertambah dari hari ke hari BE tu. huhu

    ReplyDelete
  3. wah bguslah dpt 4 BE...eina ade 1 je... huhu ;)

    ReplyDelete
  4. @dak eina (◕‿◕) alaa :) takpe nanti mungking esok lusa dapat lagi banyak sapa tahu kan :)

    ReplyDelete
  5. xpe2
    skit2 lame2 jadik bukit
    aku ngah tgu cek dri nuff nieh
    lame gileeee
    huhu

    ReplyDelete
  6. @akmalhilmi hahaha. tunggu jangan tak tunggu :) congrates ! hihi

    ReplyDelete
  7. hehe lain kali jaga BE elok2 ea, kalau tak saya ambik. heheh

    ReplyDelete
  8. @Zither ehh jangan jangan ! Itu duit saya nak beli makanan kucing. hehe :p

    ReplyDelete
  9. wahhhhh!! nak gak buffered!!

    ReplyDelete
  10. x paham pasal nuffnang ni. sedih. wuwuwu =.='

    ReplyDelete
  11. sme la dgn i pn..bnyk metered earning..
    tp dh lme x dpt buffered earning..

    ReplyDelete
  12. @♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ pelik betol u ni :) hahaa. orang semangat nak cek. dia releks je tak cek :p

    ReplyDelete
  13. @molmolla u tak dapat lagi ke dear ? :) takpe nanti 1 day sure akan dapat. tingkatkan traffic k beb :)

    ReplyDelete
  14. @Pinky Pixie apa yang u tak paham beb ? Nak i tolong pape tak ? :) Nuffnang ni macam iklan kat belog dan kita leh dapat duit melalui iklan ni :)

    ReplyDelete
  15. @s4m nanti sure u akan dapat :) Haritu pun agak lama i tak dapat but then i asyik update belog je then at last dia kasi gak BE :) So, keep on blogging ok ! :D huihu

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook