19 Jul 2010

Melaka itu Bandar Bersejarah. Tahu tak woi ?

Assalamualaikum.


Sabtu ke Perak dan Ahad pulak i ronggeng ke Melaka pulak. hahaha. Ishh, kalau dah nama ronggeng, jadi picture mesti ada maa. Betol tak ? Hee. Saja nak kasi tajuk gempak biar u tersentap sikit. HAHAHA. Takpe, janji i mensajikan u guys dengan picture hasil nukilan encik Farid :)





Ohh yaa itu saya. Asal pipi tembam mata sepet macam ikann haa yelaa, saya la tuhh T__T heee



Keluarga bahagia selamanya :)


dan dan dan



Gambar yang wajib ada, bersama kekasih pujaan hati saya :)



Akhir kata dari saya, sayang kamu semua ketat-ketat :D heee


18 comments:

  1. serius lawa..gambar..damn, jeles!hahaha

    ReplyDelete
  2. @Yorke Kun aikk. mau jeles kenapa ? cool cool ok :) hihi. gambar biasa je :)

    ReplyDelete
  3. saya sgt tahu!sebab tu sya suka melaka!!hehehe

    ReplyDelete
  4. @encHIx laNDax wow ! hard fans melaka :) bagus2. huhu.

    ReplyDelete
  5. lawa dowh tone die..serious!

    ReplyDelete
  6. @Yorke Kun hoii tak habes dari tadi ke ? hahaha :D pergi melaka then nanti u dapat laa tone lawa camtu :D hihihi

    ReplyDelete
  7. alololo comel je pic you syg!

    ReplyDelete
  8. eh you ke perak tak kasitahu.haha boleh jumpa.hehe

    ReplyDelete
  9. lawa lah gambar. guna kamera apa?

    ReplyDelete
  10. @kk huhu. yeke ? okey2 terima kasih yaa sayang :)

    ReplyDelete
  11. @kk LOL :) i pun tak plan actually. Sabtu tu baru tahu yang nak pegi perak :) huhu. Takpe next time i inform awal2 dalam belog ni ok. hihi

    ReplyDelete
  12. @Sheera Razak thanks sheera :) My bf using Nikon D3000 :)

    ReplyDelete
  13. bila nk buat photoshoot utk i ni? hehe :P

    ReplyDelete
  14. huhu :) kapan kamu mau aja dong :p hihi

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook