27 Sep 2010

Pengumuman Pengumuman, Ibu Ibu Bapak Bapok Semuanyaaa

Assalamualaikum.


Sory terlayan lagu dangdut pulak tajuk entry tuh T__T heee. Sebelum terlambat, i nak wish selamat menyambut hari raya kepada korang sume. Mintak ampun sebab lambat wish, plus gambo raya shoot2 raya pun hampehh satu pun takda. hahaha. Semuanya disebabkan masalah dengan streamyx i selama berminggu-minggu ni. Hayaakk



Hambekk ni gamba hodoh sepoloh taun lepas. hahaha. GEBANG!



Gengblogger pun still masalah sampai sekarang. Buat i bertambah takde mood nak blogging macam selalu. Haihh, bila laa agaknya GB okey balik ya ? Hmm, act i taknak update belog pun. Esok lusa baru nak update. hehehe. I cuma nak wish selamat hari raya kat u plus i rindu gilaa kat belog comot ni. Tu je. Ok bai :D hee

6 comments:

  1. eda open lah gengblogger guna Internet Explorer.. akak buka ok jer guna Internet Explorer..

    ReplyDelete
  2. Dengan mengatasi permasalahan yang kecil, kita dapat menyelesaikan permasalahan yang besar.

    ReplyDelete
  3. JOM JOIN
    http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook