4 Sep 2010

Review : Vampire Suck & Piranha


Assalamualaikum.

Vampir Sucks


Khamis lepas i tengok cerita Vampire Suck. Sesuai dengan tajuk, memang cerita ni sucks gila. Sangat buang duit dan buang masa korang tengok. Serously, i had no idea kenapa dorang buat movie mengarut macam ni. Again, aksi lucah terlalu banyak dan kalau boleh tolong jangan bazirkan duit u tengok cerita mengarot ni. Dia banyak copy paste movie twilight n jadikan cerita tu ke arah kelakar yang entah hapee hapee. It was too RUBBISH ! T_T


Piranha 3D


I baru je tengok tadi. So far, cerita dia agak best dan seram sikit bila ikan piranha ni serang2 orang sume. But, macam biasa aksi LUCAH dia kira 90% dari movie ni. Kepada adik2 sekalian tolong la jangan tengok. Kaum laki jugak kalau boleh jangan tengok lagi2 bulan pose ni. Terlalu banyak aksi pompuan tak pakai vwaaa dalam movie ni. Sangat menyakitkan mata, tapi cerita dia agak best. Thumbs up sikit untuk cerita ni, tapi boooo untuk aksi xxxx dalam cerita ni T_T


9 comments:

  1. "Dia banyak copy paste movie twilight n jadikan cerita tu ke arah kelakar yang entah hapee hapee. It was too RUBBISH ! T_T"

    it was call spoof/parody movie my dear . sbb tu byk scene mcm twilight . die spoof cter twilight tu . aku betulkan sikit yer . in all spoof/parody movie mmg die akan tiru cter asal . hehehe . peace yaww ^.^v

    ReplyDelete
  2. setuju dengan Mell...2 la yang dipanggil Spoof movie...mcm filem Scary Movie, Superher Movie...
    ramai yang lagi suke citer2 Spoof ni drpd citer asal...coz lagi lawak...tapi ada jugak yang x suka...hehe...ala..layan je..

    ReplyDelete
  3. sis boleh jadi penapis filem
    hek hek

    ReplyDelete
  4. @Admiral Hafiz thanks :D okey. hehehe layankann je kan ;d

    ReplyDelete
  5. This is wonderful blog. I love it.

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook