13 Sep 2009

chill :))

sayang, tanks coz make me cool okey. :) haha. Tibe2 lak aku emo tadi. :) Tanks sayang coz always support me. Im really appreciate u sayang. Macam sayang cakap, just buat bodo. Ya, i will. :) Ni sume kan lumrah hidup. Ya, benda yang memang kita wajib jalani. Ada kala kita bahagia n ada kala kita sedih. Myb, ni satu ujian untuk aku. Alhamdullillah. Aku dapat lalui sume dugaan ni dengan fikir positive2 n positive. As my public speaking lect said, dalam papehal, we must act like educated. :) So, as sum1 yang educated aku kena try just fikir dis thing nothing la. Dah nama lumrah hidup kan. Allah Maha Kuasa. Kalau aku salah, Ya Allah Kau tunjukkanlah kat aku yang aku salah dalam hal ni. N kalau sapa2 pun salah Kau tolong la maafkan die. Seikhlas hati aku dah maafkan dia. Just take it easy Faridah! :) Im chill ryte now. haha. Pening pala nak fikir bout my college n lensa :) but, i hope soo everything akan okey. amin amin. haha. Conclusion, think positive guys setiap kali ada masalah ok. Never give up. :) Love my sayang n all my bestfriend n also all friends at ms. MUACHHX!! :D

2 comments:

  1. yo syg pe kes neyh ? nk bce psl entry yg de tulis hypokrit sys da xwujud . hohoho .

    btw sory ar wat hal kt lensa . terasa plak . hehehe . nnt kte rombak blek jwtn kn ? nnt klu amir n korunk nk aq jd crew lg aq akn accept but then klu de major change i will always support lensa . coz lensa hak milik kte sume . :D

    ReplyDelete
  2. yea sayanggg ! :D i love u laa. haha. we, itu blog aku sudah delete pasal itu suami aku suruh. hahaha. :D

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook