13 Sep 2009

KLMU or UNISEL ? undi2! :D

hahahha. oh guys! really pening ryte now. :) aku takut nak tgu esok untuk jumpe management :D p, papehal pun aku redha. Coz, if ada mqa aku akan stay, n if tada pun aku okey je coz parents aku cakap okey je lau nak pindah lagi better. N, farid pun cakap better pindah :)

Aku ingat nak apply untuk u awam :) lect aku cakap result aku pun ok. rasa teringin pulak. haha. Tapi intake die tahun depan. Ohshit! lambat ok. Farid pun cakap lambat. So, d conclusion is aku masuk jela mana2 kolej yang ada kos journalism in diploma n dgree :) So, skg ni in my mind ada dua tempat. UNISEL n KLMU. :)

Dua2 tempat ni got my kos journalism. Unisel die terletak kat shah alam n if aku dok sana sure la aku kena stay hostel. TANAK OK! waaa. N, die ada kos journalism in diploma n dgree. Tempat pun best. But, aku dgar management teruk. haha. tak taw la. :)

KLMU pulak ada kos journalism gak. Yang bestnye, area KL so aku boleh la ulang alik. :) ta payah dok hostel. huhu. Aku dengar tempat pun ok n everything ok la. Plus, nana pun akan masuk KLMU kot coz kat sana ada broadcast. lau Unisel tada. :)

So, KLMU im coming to u soon ! MAYBE la kott.. :)) lau ada jodoh. huhu.

3 comments:

  1. weyh ko amik ar KLMU . ley ar jumpe slalu . windo sme ko la nnt weyh !!!!

    ReplyDelete
  2. :D ok sayangg :DD aku pun rindu ko okey :)

    ReplyDelete
  3. KLMU puny management sgt2 teruk2. trust me, kalau xcaya sgt sila tnya mana2 student Cosmopoint. Cosmopoint sebahagian dari KLMU. duit ptptn pn xdapat. disapu 100% oleh diaorang. -johnny stanfet

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook