14 Sep 2009

TO ALL MY BLOG READERS :D

Heloo guys! Today tibe2 aku rasa nak explain pasal background n blog aku yang colourful ni. :) Bia korang as readers tadalah yang tersalah faham ok. Aku taw kawan2 baik aku macam amelia, minur, joyah n yang unknown2 mesti korang slalu je singgah baca kat blog aku kan ? :D Ok terlalu banyak aku nak explainkan ok pembaca2kuh sekalian. Korang baca taw :)


1st) Aku letak gambar aku kat tepi ni bukan sebab aku perasan cun ke apa ok. :) tapi, aku rasa kalau aku tak letak sumthing kat tepi ni kosongla. sure tak lawa kan. So dat, aku letak la pic aku. Takan aku nak letak pic aku nan Farid kan ? kang ada pulak yang tambah jeles. N, takan nak letak gambar beruk or orang2 yang tada kena mngena ngan idup aku kan ? disebabkan aku sorang penulis yang berani, aku berani tunjukkan kat readers aku ni siapa dan aku bukanlah seorang penakot. :D

2nd)Misi aku buat blog adalah untuk menjadikan blog aku ni sebagai diari aku. Diari yang aku tulis apa yang berlaku dalam kehidupan aku seharian. Apa yang berlaku semua adalah benar. Dan tiada niat pun kat hati nak menunjuk2 n sewaktu dengannya. Dah nama diari, so aku berhak nak tulis apa pun yang berlaku dalam kehidupan aku sama ada orang bagi aku apa ke n so on. Asalkan aku tak kacau orang, kutuk mengutuk orang lain, ataupun menyakitkan hati orang sudahlah. Lagi2 bulan puasa dok mengutuk ni kat blog berdosa taw. haha. Siapa makan cili rasa pedasnya. Harap maklum. :D


3td) Aku tidak menetapkan siapa pun menjadi pembaca aku. Aku tak pernah paksa siapa pun baca blog aku. Kalau korang suka apa yang aku tulis korang bacalah. Kalau korang tak suka ataupun jeles bla n berambuss jauh2 dari blog aku. Aku akan tulis pasal kehidupan aku n kalau korang tak suka tentang kehidupan aku tolong chow jauh2 dari blog aku ok readers :) N, aku nak menunjuk memang tidak lah. Aku bersyukur sebab Allah bagi kehidupan yang bahagia kat aku n aku hargai sangat2 apa yang kawan2 serta orang yang aku sayang buat untuk aku sebab tula aku sentiasa tulis dalam blog aku benda yang sangat manis dalam hidup aku. Jangan salah faham yea. Lau salah faham, bla awal2 yea :)


4th) Bagi aku buat blog adalah satu platform 1 aku dalam arena kewartawanan. Lect aku cakap, kita sebagai seorang wartawan kena ada satu blog at least untuk expose diri kita dalam dunia kewartawanan ni. So dat, aku sayang blog aku sangat. N sampai bile2 kalau boleh aku nak blog aku ni tulis pasal kehidupan aku n ke arah profesional dan matang, bukan ke arah2 mengutuk2 ataupun memburukkan seseorang seperti kanak2 mentah yang tak berpuasa hati, sebab aku tanak kena saman ok :D


5th)Background blog aku ni colourful menunjukkan bahawa aku bahagia dengan kehidupan aku dan aku sangat menghargai setiap detik dalam hidup aku. Tak kire la manis atau pahit. :) Aku nak korang yang baca blog aku happy macam mana yang aku rasa, tapi bukan untuk jeles o sewaktu dengannya. :)


* Conclusion, I love u guys my reader. Dis blog is mine. :) Aku tulis berdasarkan benda yang benar dan telah berlaku dalam kehidupan aku yang aku nak kongsi bersama-sama dengan pembaca setia blog aku n yang berfikiran POSITIVE sahaja dan tidak fikir bukan2 :)) Yang fikir bukan, get lost! Aku tak kutuk kau. Pembaca setia, terima kasih u guys! Ditujukan kepada semua pembaca edaolala blog. harap maklum. :DD

2 comments:

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook