15 Sep 2011

1st time wearing contact lens -.-"

Assalamualaikum.


I tahu mesti u guys pelik hapasal tajuk i 1st time wearing contact lens padahal i ni kan taukey contact lens EDA CONTACT LENS SHOP. But, itulah hakikatnya, memang i ni harap je jual contact lens tapi pakainya tidak. Tak confident langsung nak pakai. Muahahha. Baru2 ni baru tergerak hati rasa nak pakai bila kawan2 dalam kelas sume dah try contact lens i, takkanlah i sendiri taknak try contact lens i ya dak ? Hehehe


Haritu, kawan i ada pakai lens HANA GREY 3 TONES. Cantik sangat dia pakai. So i nak mata i cantik macam mata dia, i pun belilah untuk diri sendiri. Hihihi. Yelaa selalu beli untuk customer je kan :P




Tiba2 rasa macam alien. Hantu pun ada kot T,T hahahaha



T_____T Nanti nak try coklat pulak lah. Grey cam tak kenaa -..-" sila jangan kutuk hahaha


So so so, apa benda u kena ada bila nak memula menjinakkan diri pakai lens ni ? Seriously i taktahu apa benda kena beli. HAHAHA. Nasib baik ada classmates i yet my regular customer yang selalu beli contact lens i ajar. Dorang kata kena beli benda ni.





Ooo baru i tahu function dia untuk cuci contact lens dan supaya lens kita tak kering. Oooooo -.-' terasa diri begitu kampung seketikaa. hahahaha.


1st time masukkan lens dalam mata, amek masa jugaklah, sampai kawan i aisa n ary fedup dah kata, ' eda bukak mata tu besar sikit bukak besar lagi lagi lagi...' hahaha cam orang nak beranak dah style dia heeheh -.-'


Okey, at last berjaya pakai sendiri. Nak bukak dia sumpah senang. Time masukkan tulah pedih sikit. Apa2 pun, Thank u sifu aisa n ary. Jasamu dikenang. Untuk yang seperti I ni baru nak belajo pakai lens, smoga berjaya ! cayooo!!! Ngahahhah. kemainnn :p



P/s: Saya tahu saya kampung, minta maaf saya budak baru nak belaja pakai lens, sila jangan kutuk muahaha. Jom singgah lens shop i kan SINI ! Best price i bagi u :P shhhhhhhh ^,^




6 comments:

  1. hehe.fara dlu pown macam eda. tak reti pakai lens plus tataw ape tu solution. HAHA. now dah ter-addict dengan lens. Next lens fara nak beli wane cekelat ^^ Eh eda ade jual lens gak ye. Nak try usha la.

    ReplyDelete
  2. @Fara Rara Tralala same ! now eda pun dah addict hahahahah rasa nak beli lagi lagi rasa sume kaler nak cube hihihi :p yuppp ada yang ! silalah usha lama2 sikit order jangan lupa ya hihih :D

    ReplyDelete
  3. wah! tajam trus mata.. mcm mata kucing.. comel! hehe

    ReplyDelete
  4. @eVa tulaa terus nampak mata yang tak penah nampak selama ni sebab spet kuikuikuii :P ehh mana ada comey hahaha thanks dear ^,^

    ReplyDelete
  5. lina bukan setakat ader pencuci lens, eye glow, eye drop dr farmasi, eye drop tok gune time pakai lens,sume lina ader,takot mate rosak lah katekan..

    ReplyDelete
  6. @Lina_Lin woww rajinnya lina heheh semangat betol :) eda beli solution dia je heheh sbb just nak try2 pakai je ni :)

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook