24 Sep 2011

Popeyes Louisiana Kitchen yang sedappp!! Nyum nyum !


Assalamualaikum.


Lama tak cerita pasal makanan kann. ehehhe. Almaklumlah, i ni kuat makan. Benda paling i suka kat dunia ni memang no 1 makanan laaa. Hehehe ^,^ So, harini i nak share pasal Popeyes Louisiana Kitchen punya food. Perghhhh! Memang sedap. Setanding KFC wooo^,^



I makan dekat Wangsa Walk time tengok filem Nasi Lemak 2.0 dan Bini-biniku Gengster. Means, 2 kali la i dengan encik bf layan Popeyes Louisiana Kitchen ni. Memang shedaappp!




Kitaorang order yang ayam atas ni time tengok filem Nasi Lemak 2.0. 1st time cuba, memang sedapp ! Ayam dia pun segar macam ayam KFC. Besar pun besar tapi tak boleh kalah KFC lah besar ayam dia. Hehe KFC juara bab2 saiz ayam ni. huhu :p Dia punya rempah lain sikit tak macam KFC. But, shedappp ^,^ Roti tu pun sedap :)



Ni ayam kitaorang order time filem Bini-biniku genster lak. 2 kali dah cuba. Still sedappp, layan ! :) Nyummmnyumm.


Dia ada kasi jem strawberry ni. At 1st i ingatkan makan dengan french fries. Yelahh, pengaruh ikea meatball an. hehehe last2 baru tau kena makan dengan roti tu hihi :p



Perghhhhh, ini terbaik. French fries dia memang sedappp ta ingat !! i taktau dia letak apa dalam tu. Rasa lebih kurang macam potato wedges. Tapi, shedappp wo. I rasa nak mintak refill banyak kali kalau boleh. Tapi tak boleh pun heeee -..-'



Haaa yang ni special ! i taktau nama dia apa. Tapi something corbonate apatah. I amek perisa apple. Sedapp jugak ! ^,^ U guys patut try :)



Tukang makan french fries yang lahapppp. Nyum nyummm !



Yang ni pelahap kuasa dua. Kuikuikuiii :p



Last but not least, u guys should try Popeyes Louisiana Kitchen. Tak banyak tempat yang ada. Yang i tau dekat wangsa walk ni jelaa heheh :p Harga dia pun not bad lah. Standard je ada tak sampai RM10 ada yang belas2.. Tapi yang pasti MCD n KFC lagi murah laa hehe ^,^ Selamat mencubaa :)



10 comments:

  1. @budak ketot nyumnyummm rasa nak makan skg je hihihi

    ReplyDelete
  2. auchhhhh! yana memang suka popeyes! dia punya roti with jem tu memang grrrr! craving them!

    ReplyDelete
  3. @♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ samolah kitooo aku pun lapaq gilaa dah ni hahahaha

    ReplyDelete
  4. @Liyana Aziz tulaa roti dia rasa cam biskut. keras2 kan hehe sedap :)

    ReplyDelete
  5. @Mr feckry hehe memang cam kfc :) tapi rasa dia lain sikit huhu :)

    ReplyDelete
  6. mesti cuba ni. hehehe. selalu pegi wangsa walk tapi bila nak makan je macam pening tak tau nak masuk kedai mane. hehehe. =)

    ReplyDelete
  7. @oshinz u shud try my dear ! ^,^ sedappp wokey hehe :)

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook