14 Sep 2011

4 COMPLIMENTARY PASS TGV MOVIE daripada Nuffnang ^,^



Assalamualaikum.


Haritu i saja je godek-godek email i. Dah ribu-ribu dah email dalam tu. I bercadang untuk delete sume email tu. Tengah dok delete-delete tiba2 hati i rasa nak baca email daripada Mr Nuffnang. Selalu i memang malas gila nak baca email. I delete slumber je tanpa baca sejak i tak berapa aktif blogging ni. Kuikuikui ^,^ Yelaa, ingatkan tak aktif dah takkan dapat pape dah kan macam dulu2 :p Sekali..



Terkejut jatuh kerusi baca email sebab dapat 4 tiket TGV FREE boleh tengok movie apa kita nak bila2 masa sampai bulan Oktober. FuhhhhH! Layannn! :D




Complimentary pass ! ^,^ I dapat pass ni sebab birthday i bulan lapan haritu dan sebab gliterrati member nuffnang.




Tengok movie boleh sampai lobamm mata den cam gini ! heheh :p


Thank you Nuffnang ! ^,^ Again, nuffnang tak pernah putus bagi i duit poket, tiket-tiket percuma ajak event2 yang best percuma gak. Senang cite sume percuma lah bila kita dah daftar kat nuffnang ni dan jadi aktif member :) So, kepada blogger2 yang baru buat blog dan nak berjinak dalam dunia blogging, cepat2 lah daftar dengan pengiklanan Nuffnang. Sumpah, berbaloi2 u akan dapat :)



P/S : Nuffnang dekat depan SOGO je actually. Senanglah next time ambik hadiah ke tiket ke dari nuffnang. Ingatkan jauh tu selalu malas amek. hihihi :p I love u nuffnang. Janji tak akan sekali2 flirtkan u :P wee ^,^ N guys, sorry gambar blur sebab i just snap guna phone :)



6 comments:

  1. wahh.. sy pon dpt gak. tp dye suroh ambik sendiri kan pas tu? tp sy jauh lah dr pejabat dye. tak boleh nak ambik :(

    ReplyDelete
  2. @ cik | ezatiee yes kena amek sendiri dear :) i tgok ramai sangat yang belum ambik time i sign tu. u boleh naik train turun dekat bandaraya then jalan sampai sogo pergi depan sogo dia area depan sogo je :)

    ReplyDelete
  3. @edaolala tp sy dudok tg malim. sekolah lg pulak tu. mmg tak dpt la..

    ReplyDelete
  4. @ cik | ezatiee la yeke :( alaa sedih la camtuuu. hmm tulah patutnya nuffnang post mesti best kan heheh :)

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook