25 Sep 2011

Belog Siapa Yang Bakal Kenaaa ??


Assalamualaikum.


Amboiii tajuk kemain... Huahuahuaa :p Jumaat lepas i pergi office untuk meeting. Then, all journalist masing-masing dapat tahu kena review column apa. Alhamdulillah. I dapat yang senang-senang dan agak kena dengan jiwa ni sikit ^,^ So, insyallah tak ada pape masalah untuk mulakan tugas nanti ^,^




Ni senarai column2 yang i kena review ^,^


1) Jom tonton / komen / akan datang / carta terbaik

I kena review pasal filem-filem baru. Column ni semua tentang filem. Setiap kali ada filem-filem baru keluar i kena pergi tengok dan review ^,^ Best kan ? Heee, memang best ! Saving duit i nanti tak payah nak kua duit untuk tengok movie dah. kuikuikui :p



2) Pelancaran Album / Review Album

Yang ni, i akan attend any event yang artis buat untuk pelancaran album lagu dorang yang baru.



3) Carta lagu

Yang ni i akan update carta-carta lagu terkini. But I'm not sure yet nak vote semua macam mana.


4) Melodi terindah

Will update lirik lagu yang terbaru. Lagu-lagu yang agak top dan famous up to date.


5) Artis blog

I akan review pasal blogger. Any blogger. Yang i rasa blog dia interesting dan banyak info serta menarik, for sure i akan email u guys, interview n shoot2 masuk majalah ^,^ Ini best, i memang sukaa part ni. kuikuikui.. I masih mencari2 senarai belog mana i nak review :)


6) Lensa Photographer

Ini pun best ! hehe i akan cari gambar-gambar yang disnap oleh photographer, tak kisah lah u guys newbie ke senior ke pro ke, asalkan i rasa gambar tu cantik, i akan masukkan dalam magazine ^,^ Will update u guys, how nak suggest kan i photographer mana gambar dia yang cun2 ^,^


7) Alahai Romantiknya

-..-' okey haa ni pasal cinta-cintun laa kot. HAHAH. Okey, i kena banyak research nampaknya untuk menghasilkan artikel ni -.-'


8) Junior

I akan review, interview dan studio shoot dengan artis2 indieband yang baru dikenali. I dah ada a few band yang i kenal. Still perlukan pendapat u guys, nak interview band indie mana yang kot2 u guys kenal kan :) Make sure yang baru dikenali ^,^




Yeah, its true ! Life i sangat busy nanti. 12 article i kena siapkan dalam masa sebulan.Kena attend event, interview, shooting dan juga STUDY jangan lupaa. Tapi takpe cayooo! ^,^ Usaha tangga kejayaan. Will updates u guys soon bout our magazines ! ^,^


6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. untuk num 8 tu kan.. apa kata interview band rotten ruckus.. hehe, saja nak tunaikan impian classmate. just giving a suggestion. If you want more info about them, just go to this link. https://www.facebook.com/RottenRuckus

    ReplyDelete
  3. @budak ketot thank u dear for d suggestion ^,^ Insyallah nanti i akan contact dengan dorang :)

    ReplyDelete
  4. hihi, you are most welcome. Thank you for giving them a chance. :)

    ReplyDelete
  5. @budak ketot yeahh sure no problem ! ^,^ memang column i tu khas untuk artist2 baru :)

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook