26 Jan 2010

TOP HOST VIDEO SHOOT

Sebelum ni dalam entry TOP HOST 2010, aku ada menjanjikan nak tunjuk kat korang semua hasil video shoot aku. Baru je tadi aku habis shoot untuk TOP HOST ni. Aku tak tahu la ok ke tak video ni. Aku raca ni bukan kes nak mengacara ni kes aku nak masuk pidato dah. Haih. Terbawa2 style waktu aku berpidato kat sekolah dulu.



video




Aku rasa aku perlu banyakkan lagi praktis. Sememangnya practise makes perfect kan kan ? Hehe. Tak tahu la bagus ke tak. Bagi aku, belum cukup bagus lagi. Suara aku macam belum pecah je. Baru aku perasan. Wahaha. Erm, nak shoot lagi sekali ke taknak ? Nak shoot lagi sekali ke taknak ? Kasi idea. hehe. Haa, aku dah selitkan video aku rekod tadi petang. Mesti kau tengok dan komen ok ! Apa2 pun, terima kasih untuk semua THE LENSA crew. Terima kasih juga untuk korang yang membaca. hehe





6 comments:

  1. dengar suara cam gugup jerk.. cayong~

    tingkatkan lagi.. ehe~

    maju sukan untuk negara.. ekekeke.. erk!!

    ReplyDelete
  2. eny : hahaa. comel la sangat :P

    ReplyDelete
  3. kak wati : tahu tidak mengapa. yea tanks yaw :D hehe

    ReplyDelete
  4. comel..sesuai mengacara rancangan kanak2 :)
    seyes comel :)

    ReplyDelete
  5. awak kne pndai gunekan pentas..kne biasekan wat bubbling..lontarkan sore sebaik mungkin..hehe..gurau jek..pape pn nice shoot.. da ade gaya..kne byk latihan..wish u luck k..try your bez.. (,")

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook