29 Dec 2009

Justkhai







I do really love his website :) Macam2 ada. Before this aku tak minat pun dunia blog ni. Tapi bile 1st time aku main click2 kat google search time keje kat al-rajhi bank dulu, aku terjumpa website si penulis full time blogger yang bernama khai. I do love his website ! :) From there, aku cepat2 buat blog and nak jadi macam die.







Patutnya, daripada dulu lagi aku dah start dengan blogging ni tapi disebabkan aku busy dan sekarang tengah cuti sem ni aku tak berapa nak busy, so aku ambil la masa ni untuk mantapkan blog aku. wahahha. Just untuk tatapan sendiri je act. Asalkan cantik n ada info sudah :) Btw, a lot of info ada kat Justkhai ni. He's put a lot of tips on how to become a good bloggers. He's my idol. A lot of thing bout blogging i learnt from him. Even tak sebagus mana pun blog aku but aku still nak say tanks to http://www.justkhai.com/






7 comments:

  1. not only just khai..i'm on da way to be the idol..and i always proud to say..i'm proud with my self...come to me..and i show how to be the real you

    ReplyDelete
  2. aq pom slalu bkak justkhai..bagus gak blog dye..

    ReplyDelete
  3. L3onydus : haa. taw tape :D best kan kan ? he;s my idol ouh. haha

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook