8 Dec 2009

macam mana nak dapatkan musicplayer utk blog korang ?


Heylo guys ! :) again aku akan jawap dis question ok. :) Tadi my lil sister from myspace ada tanya aku 'sis Eda how nak letak lagu dalam blog' I'd answer to her n also nak share dengan sume readers la kot2 ada yang tak tataw ke. Kepada yang dah pro tuh tak payah la baca ye. hehehe :D

Korang boleh la layari laman web kat bawah ni untuk dapatkan musicplayer yang korang nak dalam macam2 style dan juga korang boleh pilih mana2 lagu korang nak. Just followed d instruction yang die kasi ok ! :) If nak senang, korang just click kat aku punye music player so korang akan secara auto di bawa ke laman web musicplayer okey :D Okey dis id d web yang aku rasa okeyla untuk korang letak kat blog korang setakat ni :)


http://www.myflashfetish.com/


So guys, selamat mencuba ok ! :) daaa :D


9 comments:

  1. mik kat laman web tu tak best, cam vcd cetak rompak.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. hahaa. biasala kak cd cetak g murah maa :D

    ReplyDelete
  3. thx..
    tp nape bla dah boh dlm blog..
    dia xkuar lagu pon..
    senyap jek...
    sowi..
    sbb xtau...

    ReplyDelete
  4. hi everybody


    just signed up and wanted to say hello while I read through the posts


    hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.

    ReplyDelete
  5. pretty cool stuff here thank you!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. Watch Family Guy Online Free

    ReplyDelete
  7. thank u about de tutorial..nice

    ReplyDelete
  8. aQ0Q5l http://goedkopebestellen.jouwweb.nl qB1P3e [url=http://goedkopebestellen.jouwweb.nl]goedkope uggs bestellen[/url] fD4E0m uggs outlet zE2Y6m
    cR4T8t http://ugg-stiefel.webspawner.com lF1N1e [url=http://ugg-stiefel.webspawner.com]ugg stiefel[/url] wC3U8b ugg boots günstig yM1Z8m
    zT4Q2x http://bootskopenonline.jouwweb.nl yG4S8p [url=http://bootskopenonline.jouwweb.nl]uggs online[/url] mO3L9d uggs online cY7K0l
    eR9T5j http://botasuggss.1minutesite.es vP7Q5r [url=http://botasuggss.1minutesite.es]botas ugg[/url] hW4R5b ugg dY2T2n
    vT0A0z http://stivalishop.oneminutesite.it xD3I9p [url=http://stivalishop.oneminutesite.it]ugg[/url] uE9Y6d ugg eS6Y0b
    kR6L2w http://www.bootssincanada.info zT3C7x [url=http://www.bootssincanada.info]uggs canada[/url] zH7E8v ugg canada oC7J7a

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook