25 Feb 2010

Cek Refunds Daripada MIIM. Thank Kak Fida !

The best day in the week itulah yang I boleh describe kan bila duit datang bagaikan durian runtuh ( takleh blaa ) hak hak hak. Wee, mana taknya bukan sahaja hari ni I dapat buffered Nuffnang, tapi dalam masa yang sama juga I dapat cek. Yahoo ! Duit oh duit di mana kau duit ? Di bawah di bawah.. hehehehe. Sila tengok !

Klik untuk kepuasan Impak Maksima. hak hak
Duit apakah ? Oh bukan duit haram ini duit HALAL. hak hak hak. Ini adalah cek untuk duit refunds I dekat ex kolej I. Alhamdullillah, sebab kak Fida sangat2 menolong I dan kawan2 lagi 4orang untuk dapatkan duit ni. Mana taknya, bukan senang nak dapat duit refund ni lagi2 di ex kolej I yang comel-comel itu. Alalala. WUEKKSS! hak hak hak. Okey saya tersangat jahat. Argh! Sudah tak kesah. Itu botak botak lagi jahat ! hehehehe

Jumlah yang diperoleh tidak lah akan ditunjukkan sebab I tahu nanti kalau I tunjuk semua akan mintak belanja. Tak boleh tak boleh sebab I kedekot taik idung masin sikit. hehehe. Apa-apa pun sangat bersyukur sebab tak sangka secepat ni kitaorang akan dapat duit refund ni sedangkan orang lain sangat susah nak dapatkan duit ni. Macam mana caranya ? Hehe. Sory, its only us know how to get d money as soon as possible macam ni.

Apa-apa pun, nak cakap terima kasih sangat-sangat dekat kak fida sebab berjuang bermati-matian (macam pergi perang pulak) untuk dapatkan duit kitaorang for d last time sebab dia nak berhenti dah. Apa-apa pun, alhamdullillah. Sekian. heheheP/s : Kak fida say to us untuk nasihatkan kawan2 about something but I think I wont make it well sebab nanti macam2 prasangka akan wujud. hahaha. Kebenaran akan terbukti nanti. I cuma nak tunggu dan lihat bila masa itu akan tiba. It only us dan kak fida know about this thing. Jangan terhantuk baru terngadah itu sahaja. Sekian. hehehehe

5 comments:

 1. wah.. online di facebook.. hahahaha..

  ReplyDelete
 2. hahaha :D aik apakah ? memang online di facebook meh. hehee

  ReplyDelete
 3. cuba kau tgk tarikh kat cheque tu. mcm kena tipu je. this month mana ada 29th feb sampai 28th je .

  ReplyDelete
 4. cuba kau tgk tarikh kat cheque tu. mcm kena tipu je. this month mana ada 29th feb sampai 28th je .

  ReplyDelete
 5. bulan march la syazana oii :) adeh. hak hak hak

  ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook