1 Feb 2010

Faridism Photography Jom Follow !




Faridism Photography. Kalau korang perasan, picture dalam blog aku ni banyak disnap oleh beliau. Bukan disebabkan beliau adalah bf aku so aku promote blog beliau tapi disebabkan aku suka hasil kerja dia yang baru je menceburi bidang photography ni. Dan aku yakin beliau dan juga kawan2 aku yang lain boleh jadi seorang otai photography 1 day nanti. hehe. Banyak sebenarnya antara blog2 kawan photography yang ingin aku promotekan di sini. Tapi, slow2 la aku dahulukan dengan blog Faridism photography. Korang boleh tengok hasil kerja beliau seperti di bawah. Nak tengok banyak lagi hasil kerja beliau, korang boleh la follow blog beliau dengan menekan SINI.









Amacam korang ada tertarik ? Kalau korang rasa suka dengan hasil kerja beliau dan juga berminat nak tengok banyak lagi gambar dan juga contact beliau, so jangan lupa follow ok. Ops lupa pula, beliau baru membuat blog dan blog beliau masih tidak terlalu banyak gambar yang diupload. Later on aku akan suruh beliau masukkan lagi banyak picture untuk tatapan korang semua ok. Chow ! :)



8 comments:

  1. uh nikon !
    tamo follow
    =P

    nice2 ;)

    ReplyDelete
  2. enyheartsdiamond : TQ DEAR :) yea im soo lucky i noe dat. hehe :D

    ReplyDelete
  3. Jard The Great : yea tanks sis ! he;s talented i noe dat. hehe

    ReplyDelete
  4. Mr.Chenta : its up to u nak follow ke tak. hehe. no paksa2 :p laa awatnya kalau nikon ? hahaa

    ReplyDelete
  5. ni macam kat taman tasik taiping je

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook