26 Feb 2010

Entry Kutuk Mengutuk !

I rasa tiba-tiba I nak kutuk orang la wee. Lama tak kutuk mengutuk segala bagai ni. hehehe. Tapi tapi, i baik sebab i nak sorok-sorok siapa yang i nak kutuk tuh kang malu pulak dia. hak hak hak. Korang nak tahu antara nama-nama yang i nak kutuk tu sapa ? We, wajib tahu ok, kot-kot nama korang ada ke ? hak hak hak. Okey kepada sesiapa nak baca entry I yang panas ni kena dapatkan password daripada I ok. Korang boleh message I ataupun email ataupun mintak kat facebook I. Ala, sekali-sekala buat macam gini kan seronok ? hehehe.




5 comments:

  1. klo buat entry berkunci,baek tulis atas kertas,simpan dlm alamri..hihihihi

    ReplyDelete

Sebijik komen dari anda memberikan satu kepuasan impak maksima yang sangat superb. Terima kasih :)



We're specialized in Potrait & Wedding Photography!
If you're searching for a reasonable price and good quality of photographer,
you are right by choosing us! Quality is our priority :)
Click at the image below for direct to Faridisim Photography Facebook